tiistai 30. marraskuuta 2010

Joululahjoja!

Lupasin Tampereen messuilla että laitan pitsirannekkeen mallin tänne blogiin. Annetaan rannekkeelle nimi "Ajaton" koska malli on sovellettavissa lähes mihin vaan. Poppelista löytyy mm. kasseja, pipo, sukkia ja näitä rannekkeita tällä mallilla.

malli: Ajaton -pitsiranneke (Poppelin oma)
lanka: Drops Alpaca 50g (riittää rannekepariin)
puikko: 2.5-3mm, käsialan mukaan

Silmukkaluvun tulee olla jaollinen 6:lla

Luo: 60 s ja neulo 1.-3 kerroksia n. 2cm, neulo sitten pitsimallia n. 13 cm. Päättele 10 s ja luo tämä 10 s seuraavalla kerroksella takaisin, näin jää aukko peukalolle. Neulo vielä n. 4cm 1.-3 kerroksen joustinta kämmenosaan.

Pitsimalli:
1.krs. 1o, 1n, 3o, 1n
2.krs. 1o, 1n, 3o, 1n
3.krs. 1o, 1n, 3o, 1n

4.krs. 1o, 1n, langankierto, 1 neulomatta, 2 oikein yhteen ja nosta neulomaton näiden yli, langankierto, 1n

toista kerroksia 1-4, HUOM! neulo 1o silmukka takareunasta.Aloitin neulomaan joululahjoja:

Lasten töppöset:
Drops Merino Extra Finesta varsi(konepestävää) ja Reggaen merinovillasta tossu osuus(huopuvaa) ja sitten vaan pesukoneeseen. Laitan lopputuloksesta vielä kuvan ennen joulua.Isälleni neuloin Reggaen petrooliväristä lapaset. Reggae huopuu joten neuloin 1.5 cm huopumisvaran lapasiin. Lanka oli niin ihanaa ja nopeaa neuloa että oranssista Reggaesta syntyy omat lapaset.
Lapasparin neuloin illassa!
Jotain pientä kivaa pukinkonttiin. Reggaesta syntyi vielä kukkaro ja pöllökuosista vuori
sisälle.
Oma Drops Nepal-piponi. Ohje Dropsin uusista talviohjeista. Menekki 3 kerää Nepalia. Nepali on niin ihanaa ja pehmeää neuloa että sydämeni sykkii tälle langalle ja kermana kaiken päällä tulee ensiviikolla Poppeliin myyntiin Drops Lima joka on samalla villa/alpaca seoksella mutta 3.5-4mm puikoille eli vähän ohuempaa!!!!
Poppelissa on 13.-23.12 esillä joululahja pöytä. Pöydällä on näytteitä ja ohjeita viime hetken nopeisiin joululahjoihin. Kaikki tuotteet syntyy max. kahdessa illassa eli jos tuntuu vielä ennen joulua että jotain pientä kerkiää tekemään niin tervetuloa hakemaan Poppelista ohjeet ja vinkit.
Luvassa mm. erilaisia heijastimia, peruslapasia, tossuja, kukkaroita ja huiveja.
4.-5.12 Paviljongin joulumarkkinoilla on myös Poppelin osasto D360, tervetuloa jouluostoksille. Poppelin myymälä palvelee lauantaina ihan normaalisti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti