perjantai 10. joulukuuta 2010

Dropsin täydennyksiä

Vihdoinkin saapui SE kauan odotettu Garnstudion kuorma. Nyt on hyllyt täynnä lankaa, ainakin toistaiseksi. Lähes kaikki tilaukset ja varaukset on nyt pystytty toimittamaan.
Seuraava kuorma saapuu jo heti ensiviikolla ja tässä kuormassa on sitten seuraava Drops UUTUUS eli Drops Lima, 65% villa 35% Alpca ja 3.5-4mm puikolle.

Garnstudion tehdas jää joululomalle 15.12 ja toimittaa seuraavat tilaukset 3.1.2011 eli nyt kannattaa hakea jouluneuleisiin langat sillä saamme ensiviikon toimituksen jälkeen seuraavat Dropsin langat tammikuun puolella. Tammikuussahan saapuu seuraava odotettu UUTUUS Silkki-Baby Alpaca -lanka.

Maanantaista lähtien on Poppelissa Joulupöytä. Joulupöydällä on tuotteita, ideoita ja ohjeita joulun viime hetken neuleisiin ja lahjoihin.

Kuormassa saapui siis täydennykset ALPACA BOUCLEEN, KARISMAAN, FABELIIN, ESKIMOON, VERDIIN, MERINO EXTRA FINEEN, COTTON VISCOSEEN ja BABY MERINOON.

Uusia värejä saapui Kid-Silkkiin...


ja Eskimoon..

Löysin netistä lastenneuleen ohjeen. Ohje on blogista 50 villapeikkoa. Paita neulotaan ylhäältä alas ja Karismaa kului n. 86cm neuleeseen 4 kerää.
Neuloin paidan päivässä mikä oli yllättävää mutta olen huomannut että neulepaidat ylhäältä alas samoin kuin sukat kärjestä ylös syntyvät nopeammin kuin perinteisellä tyylillä tehdessä.


Poppeli löytyy siis Facebookista ja hakusanalla Poppeli, (paikalliset yritykset)
Poppelin joulun aukiolo ajat
24.-28.12 Suljettu
ke 29.12 ja to 30.12 AUKI
31.12 Suljettu.
3.1.2011 Avaamme normaalisti ja olemme auki ma-pe 10-17 la 10-14
(pois luettuna kalenteri pyhät)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti