torstai 11. marraskuuta 2010

Pitsikulhoja

Tiistaina neuletapaamisessa koveteltiin muotoja eli vanhoille pitsiliinoille löytyi uusi käyttötarkoitus. Tässä hyvä joululahja idea voit laittaa kulhoon joulukarkkeja ja paketoida sellofaaniin. Ensiviikolla tehdään Poppelin jouluikkuna josta löytyy paljon vinkkejä joululahjoihin joten kannattaa käydä katsomassa.
Poppelissa oli syys-lokakuussa SHOKAYn arvontalaatikko ja arpalipun jättämällä olit osallisena arvonnassa. Jakkilanka -paketin voittaja on selvinnyt ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Suuren osallistujamäärän vuoksi arvoimme vielä toisen palkinnon. Voittajien nimet tullaan julkaisemaan Poppelissa.
Verkkokaupaan päivitetään tänään kirjontalankoja sekä Knit Pro-tuotteita. Odottelemme täydennystä Dropsilta Verdiin ja Alpaca Boucleen, saamme myös varastoja Alpacaa, Fabeliin, Delightiin. Valikoima laajenee hiljalleen ja loppuvuodesta on tulossa Dropsilta Babyalpaca-Silkki lankoja sekä kahdessa eri paksuudessa villa-Alpca sekoitelankoja. Lisäksi lisäämme neulelanka merkkien valikoimaa ja tietenkin otamme mielellään toiveita vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti