tiistai 15. marraskuuta 2011

Lunta odotellessa, nuuh

Tampereen messut lähenee ja Poppelissa alkaa hurja pakkaaminen. Pakkaamme koko keskiviikon joten pahoittelemme pientä kaaosta.
Aukioloajat loppuviikolle ovat seuraavanlaiset
to: suljettu, pe: 12-17.00, la: 10-14

Joulu lähenee hiljalleen mutta tasaisesti. Lahjoja neulotaan jo hyvää kyytiä ja itsekin olen viritellyt ideoita lahjaneulomiseen. Valkoinen väri, kuten harmaa, ei ole aiemmin minua puhutellut mutta tänä syksynä olen huomannut niiden vetovoiman ja etenkin valkoisen värin kauneuden.

Drops Andesista kolmiohuivi josta aloituksen jo bloggasinkin edellisessä. Niin romanttinen..

Drops Vivaldista tuubi, helppo 1 kerän tuotos. 45 silmukkaa, aina oikeaa ja 5mm puikoilla niin kauan että lankaa on jäljellä 1.5m, päättele ja ompele tuubiksi.

Näitä kutsun terapiakoreiksi. Kun huvittaa tehdä jotain mutta kun ei oikein tiedä mitä. Drops Icesta 1 kerä riittää koriin. Oiva vinkki myös pukinkonttiin!Kuvassa näkyy vähän palasta olohuoneen lankkulattiasta, pahoittelen huonoa kuvanlaatua.Hyvää loppu viikkoa kaikille ja Tampereen messuilla nähdään.

Messuilla mukana mm. seuraavia lankalaatuja Araucania, Drops, Lang Yarns, Malabrigo ja uutuuksista käsityötarvikkeissa mainittakoon irralliset / nahkaiset tossunpohjat joihin voit itse neuloa haluamasi tossun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti