keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Linjoilla taas!!

Paljon on tapahtunut ja sen vuoksi myös on ollut pieni blogi hiljaisuus. Muutot on tehty ja talon rakennus jatkuu edelleen, muuttokaaoksen vuoksi en ole vielä saanut edustuskuvia uudesta kodistani mutta tulossa on, lupaan sen.

Poppeli on edustettuna Tampereen kädentaitomessuilla 18.-20.11.2011 osastolla C217. Kuten tapoihin kuuluu näillekin messuille on tulossa tuotteita joita Poppeleissa ei vielä ole esillä ollut.
Messujen vuoksi Jyväskylän myymälä on suljettuna to. 17.11 MUTTA palvelee normaalisti pe-la 18. ja 19.11. Ikaalisten myymälä palvelee normaalisti la 10-14.
NÄHDÄÄN MESSUILLA!

Tällä hetkellä on ehkä enemmän keskeneräisiä kuin niinkään mitään valmistunutta. Neule kokeiluni on keskittynyt tällä hetkellä Drops Kid-Silkiin, mihin sitä voi yhdistää ja miltä se tuntuu. Aiemmin tein ranteenlämmittimet (harmaat) Baby Alpaca silkistä+Kid-silkistä, nyt vuorossa oli Drops Delight+Kid-silk ja lopputuloksena lapaset. Edelleen ihanan pehmeää ja käsiä hellivää.
Ainaisen flunssailuni tahdittamana aloitin neulomaan Drops Andesista 9mm puikoilla kuohkeaa Baktus huivia, perus ainaoikein kolmiohuivi johon sitten virkkailen vähän pitsiä reunaan. Alkuperäinenidea huiviin tulee työntekijäni Katin puikoilta, kiitos tästä siis kuuluu hänelle.

Osa on varmaan jo kuullutkin ja huomannut että pientä pintaremonttia on Poppelissa suoritettu. Nyt olemme saaneet kahvila/kutomo/olonurkkauksen ihan erilleen myymälästä ja nyt onkin sitten haasteen vuoro. Mikä kahvila nurkkaukselle nimeksi? jos sinä tiedät vastauksen laita se tulemaan poppeli@poppeli.fi ja osallistut Tampereen messulippujen arvontaan. Vastauksen tulee olla perillä ma 14.11 jotta liput kerkiää perille.
Myös sisustus ideoita otetaan vastaan :)

Joulun aikaa, joulun taikaa, nyt on taas se hetki kun joulutortut ja glögi kuuluu herkutteluhetkiin!
Nähdään messuilla, nähdään Poppelissa ja muistakaa neuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti