tiistai 4. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!!

Uusi vuosi uudet kujeet. Katsotaan kuitenkin tässä vaiheessa vielä loppuvuoden tunnelmia ja aikaansaannoksia.

Joulutunnelmaa vähän tärähtäneellä kuvalla...Makkaranpaistoa ja nuotion loimua...Neuloin joululomalla neulehameen koska olen pitkään miettinyt tämän neulomista. Heitin konepestävää Drops Karismaa puikoille ja työn edetessä suunnittelin mallia.
Neuloin alhaalta ylös siten että helmaan neuloin 10cm aaltokuviota, jonka
jälkeen aloitin sileän neuleen. (aaltokuvion ohje Drops 98-18)
Hame on alhaalta kapeampi jotta istuisi kauniisti minun tyyliselle vartalolle.
Langan menekki noin 250g / väri 53 koksinharmaaTästä projketista taisin mainita jo viime kesänä :)
No nyt sain innostuksen ja ehkä aikaakin testata tätä perheenjäsentä enemmän.
Siitä on aikaa 9 vuotta kun viimeksi olen neulekoneella neulonut ja sen huomasin...
Muutaman tunnin ähräyksen jälkeen sain ihan kiitettävän tilkun aikaiseksi ns. vanhasta muistista (Tulihan koneen mukana täydelliset ohjekirjat mutta niitä selataan vasta reikäkortteihin tutustuessa)

Samalla sain idean josta väläyttelen täällä kun on jotain näytettävää. Aikaansaannos tulee Poppeliin esille, kunhan valmistuu. Tämän koneen mahdollisuudet ovat huikeat mutta tekijän hermot eivät joten päätin että yksinkertainen on tälläkin kertaa kaunista!
Täydennyksiä Dropsin lankoihin tulee ensiviikolla ja odotellaan Silke-Alpacan uutta versiota. Kevään kurssilistoja on alettu tekemään ja nämä julkaistaan ensi viikon aikana. Neuletapaamiset starttaavat to. 13.1.2011 ja kevään aikana kokoonnumme joka toinen tiistai kello 17 eteenpäin. Ilmoittautumislistat tulee taas Poppelin eteiseen ja sähköposti -ja puhelinilmoittautumiset otetaan myös vastaan.

Taloprojektimme on ollut täälä blogipuolella vähän pimennossa mutta nyt lupaan tehdä pienen pläjäyksen pintamateriaaleista ja ehkä vähän joitakin kuvia rakennukselta. Tällä hetkellä rakennetaan märkätiloja ja vedetään sähköjä/viemäröintiä eli näistä nyt ei oikein kuvamateriaalina saa mitään niin kiinnostavaa :)

2 kommenttia:

  1. Omistan myös neulekoneen, mutta se tuntuu välillä hitaammalta kaikkine sähläyksineen, kuin käsin neulonta ;) Ihana neulehame! Todella kaunis!

    VastaaPoista
  2. Voi..mä sain testiin neulekoneen anopilta ja eikö siitä ollut yksi jousi napsahtanut poikki!! Mä siis edelleen nitkutan käsin kaiken vaan..

    VastaaPoista