maanantai 27. syyskuuta 2010

Villasta syksyyn!

Viikonloppuna oli minulla neulemaratoni. Lapset olivat hoidossa ja töistäkin otin vähän vapaata. Paljon sain aloitettua ja onneksi myös lopetettua jo vaiheessa meneviä.

Fabelin uusista väreistä neuloin syksyksi rannekkeet, väri Wooden Rose.
Tein näinhin kiilapeukalon siten että aloitin 2 silmukalla ja nostin joka toinen kerros kiilan molemminpuolin 1s, kunnes olin nostanut yhteensä 18s. Menekki 50g / 3mm bambupuikko
(wrist-warmer made with Fabel)Aloitin neulomaan isoa tuubia villakangastakkini päälle mutta tulin 5cm jälkeen siihen tulokseen että tarvitsen kauluria enemmän takkini alle kuin päälle. Aloitin 132 silmukasta 2 oikein, 4 nurin neuleella ja kavensin 5 cm välein siten että työhön jäi ensin 2o, 3n sitten 2o 2n ja sitten vielä 2o 1n, ja tällä pinnalla neuloin kaulurin haluttuun pituuteen.
Menekki 2 kerää Drops Nepalia ja puikot 7mm
(Collar made with Drops Nepal )Lisäksi viikonloppuna puikoille meni Revontuli Delightista, Fabel sukka (jolle pari oli jo valmiina)
Alpacasta Baktus ja haaveissa olis vielä tehdä kolmiohuivi jossa olisi pitsireunus...mutta tehdään nämä nyt alta pois.
Garnstudiolta on taas tulossa täydennystä sekä muutama uusi sävy Karismaan, Merino Extra Fineen ja paljon yksivärisiä Fabeliin!!!
Muitakin täydennyksiä tulossa mutta niistä sitten kun langat ovat saapuneet. Knit Pron tuotteista tuli 15cm sukkapuikkoja myymälään.

1 kommentti: