tiistai 21. syyskuuta 2010

Sateinen syyskuu

Syksy tulla löntystää ja ilmat viilenee. Nyt on taas se hetki vuodesta kun pehmoiset neulelangat alkavat kutsumaan ja kuinka ihanalta tuntuukaan kietoutua lämpöiseen neuleeseen.

Viikonloppuna olimme Helsingin kädentaitomessuilla ja suuri kiitos kaikille osastollamme käyneille! Kolmen viikon päästä suuntana on Oulu ja marraskuun lopulla olemme vielä Tampereen Pirkkahallilla.
Uusista Cashmere langoista syntyi pitsipipo. Menekki vajaa vyyhti ja puikot 3.5mm.
Malli oma mutta tarvittaessa voin tehdä paperiversion. Poppelista on saatavissa useita värejä, jotka löydät myös verkkokaupasta.
( lace hat on cashmere yarn )

Sukkia, sukkia ja sukkia...
Sukat on neulottu kahdesta Drops Delight väristä eli 4 kerrosta per väri ja vaihto. Menekki kerät 09 ja 12 väriä. Näin vähästä määrästä ei saa kahta ihan identtistä sukkaa joten identtisyyden saamiseksi kannattaa tähän tekniikkaan varata toiset kerät värejä.
( Socks are made Drops Delight yarn color 09 and 12 )
Lisää sukkia ja ranteenlämmittimiä valmistumassa Fabelin uusista väreistä. Laitan joitakin ohjeita myös tänne antamaan ideoita syksyn neuletöihin. (More pictures on socks and wristwarmers coming soon)
Poppelin Facebook -sivuilla on jälleen suoritettu arvonta. Arvomme aina saavutetun 50 fanimäärän välein lankapalkinnon joten nyt kannattaa fanittaa Poppelia! seuraava etappi on 150 henkilöä. ( You can find Poppeli on Facebook )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti