lauantai 14. elokuuta 2010

Täydennystä!

Torstaina ja perjantaina saapui suurehkot määrät täydennystä Garnstudion lankoihin. Saatiin Alpacaa, Muskattia, Bomull-liniä, Liniä, Vivaldia, Parista, Delightia, Fabelia, Karismaa ja Baby merinoa. Kesän jäljiltä oli vähän vajaata hyllyissä mutta nyt taas silmä lepää täpötäydessä väriloistossa ja voidaan toivottaa syksy tervetulleeksi kaupunkiin!

(myymälän vasemmanpuoleinen etu hylly)Syyskuussa sekä lokakuussahan tulee uusinta uutta Dropsilta eli Fabeliin lisää värejä, Baby Alpaca silkki joka on yhtä ohutta kuin perus Alpaca, liukuvärjättyä mohairlankaa, samaa laatua kuin Nepal ohuempana ja paksumpana sekä Buklee Alpaca. Henkilökohtaisesti itse odotan Baby Alpaca silkkiä sekä Alpaca bukleeta...

Syksyn kurssit on julkaistu ja ensimmäisenä starttaa värttinällä kehruu -kurssi. Itse olen jonkin verran rukilla kehrännyt mutta lisää työtunteja kaivataan laadun tasaisuuden saamiseksi. Värttinällä kehruuta voit harrastaa pienemmässäkin tilassa ja kurssimaksuthan meillä sisältää kaikki tarvikkeet tekniikkaan.

Elokuun tarjouslankana on COTTON LIGHT 1.70 eur / kerä (norm. 2.20 eur) Mukavan pehmeä puuvilla/akryylilanka joka soveltuu hyvin kesän lopun ja alku syksyn välikauteen.

Syksyn uutuuksia tulee mutta vasta syyskuun puolella. Uutuuksista infotaan aina täällä sekä Facebookinpuolella sitä mukaan kun langat saapuvat myymälään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti