maanantai 23. elokuuta 2010

Koukussa virkkaamiseen!

Virkkaaminen kuului aikoinaan minun käsitöissä vain kesä-heinäkuun pieniin helppoihin töihin. Nyt kuitenkin olen syventänyt tietämystäni virkkauksen maailmassa ja tämä suo on syvä!
Ohjeita löytyy mitä hienompiin töihin, olen oppinut terminologiaa ja tekniikoita paremmin sekä sen että britit ja amerikkalaiset virkkaavat eri termein. Itse aikaisemmin virkkailin vain pyyhkeeseen reunoja tai pieniä alusliinoja kahvikupeilla.

Helmi -langasta virkatut korvakorut,
koukku 1.25mm, korun halkaisja 2.3cm
Pitsi kovetettu vesi-liimaseoksella


Valmiita kukkia koruihin sekä isompi tähti..

Omena rasia, jonka kovetin vesi-liimaseoksella.

Lanka Drops Muskat (merseroitu puuvilla), koukku 3.5mm
Rasian halkaisija n. 9cm
..lahja ideana hauska vaikka korurasiaksi..

Tiedättekö mikä tämä on? se on ahven. Meillä on miesväki lähtenyt useampana iltana kalaan "hakemaan Kuhaa" no tässä se on.. maistui ihan hyvältä kun se fileerattiin ja paistettiin pannulla (nuo suuret fileet). Onneksi myös toinen puoliskoni osasi nauraa isolle saalilleen eikä paheksunut eilistä hilpeyttäni.


Syksyn kiireet ovat alkaneet, nyt tehdään suunnitelmia messuille ja kuten tapoihimme kuuluu on jokaiselle messulle tulossa taas oma erikoisuutensa tarvikepakettien ja lankojen muodossa!

Odotus palkitaan eli nyt ollaan hyvin lähellä sitä H-hetkeä kun saamme Dropsilta nuo UUTUUS värit FABELIIN! Lokakuussa ilmestyviä Dropsin uusia lankalaatuja saamme odottaa vielä hetken mutta ennen sitä tupsashtaa muita uutuuksia myymälään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti