keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Jotain uutta..

Poppelin viimeisimmät uutuudet on nyt päivitetty myös verkkokauppaan eli Bambu, Cashmere ja Silkki-Cashmere langat. Tein virkatun myssyn Bambulangasta ja sen enempää miettimättä virkkasin vaaleanpunaisen, no pojat eivät väristä innostuneet mutta juniori suostui kuitenkin kuvaan. Neulon poikaversiot kunhan ensin suunnittelen mallit, sellaiset jotka pysyy vauhdissa mukana!
(kuvan pipomalli Garnstudion)Kitten Mohairista neuloin boleron, ohje on Novitan syksy 2009. Malli on kiva ja pitsi helppo. Kitten mohair on riittoisa lanka ja riippuen koosta, kyseiseen boleroon menee 2-4 kerää. Kittenistä löytyy paljon ihania värejä.

Poppeli lisää kudontatarvikkeita entisestään, paperi-, pellava-ja juuttinarut, luodut loimet tilauksesta, kalalangat, pingottimet, niidet, koukut yms..
Ashford tarjoaa kankaankudontaa laadukkaat puut, rukit, karstat ja muut tarvikkeet.

Kevättä on rinnassa, aurinko saa ihmeitä aikaa ja myös ne kirjat rupee houkuttelemaan. Hassua mutta olen nyt yrittänyt neuloa 4cm resoria neuletakkiini että saisin sen valmiiksi mutta löysin niin hyvän kirjan että ei tahdo neulomisesta tulla mitään. No pinnistetään huomenna sen verran että saan kuvattua neulee tänne.

PERJANTAINA 14.5.2010 AVAAMME KELLO 12.00!!!!!!!

Hyvää helatorstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti