lauantai 17. huhtikuuta 2010

Safran -baskeri, Alpaca-baktushuivi

Kuvia valmistuneista neuleista. Neuloin Alpacasta (väri 7323) nopean Baktushuivin kevääksi, huiviin meni 2 kerää ja se on aika reilun kokoinen. Baskeriin käytin vähän toista kerää Safranista (väri 26). Värit ovat hyvin lähellä toisiaan. Baskerin ohje on Garnstudion: 115-12 ja tällä ohjeellahan tein myös Jakkilanka baskerini.


Lisää kuvia kunhan saan kuvausassarini asennoitumaan "hetkeen". Kokeilin jo vanhimman juniorin kanssa mutta..hmm kuvat eivät ole ehkä ihan sitä mitä haluaisin (tämä assari 5 -vuotta)

Rakennuksella tapahtuu: sisätilojen pinnat on hyvin pitkälti purettu, väliseinät auottu ja purun määrähän on aika huima vanhassa talossa...Kattomateriaalit valittu ja seuraavaksi edetään kaivuu hommiin eli talon seinustat kaivetaan auki ja salaojitetaan sekä tehdään tarvittavia korjauksia kivijalkaan. Paljon sitä sitten saa aikaiseksi kun alkaa hommiin :) Täytyy ottaa kuvia talolta ennen ja jälkeen. Hauska katsella jälkeenpäin kuvien eroja, talomme on siis rakennettu vuonna -49 ja nyt uudelleen rakennetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti