maanantai 15. maaliskuuta 2010

Sytomyssy kampanjaPoppelia pyydettiin mukaan sytomyssy -kampanjaan ja tietenkin lähdettiin mukaan. Kampanjassa on tarkoituksena virkata tai neuloa päähine heille jotka ovat hoitojen vuoksi menettäneet hiuksensa. Kampanjasta saa lisätietoa seijasiskon blogista sekä Leena Ruotosen blogista. Leenan kanssa keskusteltiin aiheesta ja Poppeli lahjoitti myös lankoja kampanjaan, pehmeää Safran puuvillalankaa. Myssyjä voi valmistaa kaikista pehmeistä luonnonmateriaaleista, meillä tarjolla mm. puuvilla, bambu, alpaca ja silkkisekoitteet. Valmiita myssy otetaan vastaan liikkeessämme, josta ne toimitetaan eteenpäin sädesairaalanpuolelle.

Viikonlopun kuulumiset. Ikaalisissa harjoiteltiin haarukkapitsiä sekä sukkia kärjestä aloitettuna, kiitos kaikille innokkaille osallistujille ja huhtikuussa sitten paperinarujen kimppuun. Neuloin melkein valmiiksi kevät -Baktuksen Alpacasta sekä etukappaleen pellavalangasta valmistuvaan verkkoneulepaitaan, kuvia laitan myöhemmin.

Tällä viikolla Poppeli palvelee muuten ihan normaalisti paitsi tänään maanantaina suljemme kello 13.30 sekä perjantaina 19.3 olemme suljettuna. Itse en ole tällä viikolla paikalle sillä olen tekemässä opetushommia mutta aamuin-illoin piipahdan Poppelissa joten luen sähköpostini päivittäin sekä myymälään jätetyt viestit tavoittavat minut.

Aurinkoista viikkoa kaikille!!!!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa! Luin tuosta kampanjasta, ja harmittelin, kun ei Jyväskylässä ollut päähineidenluotuvuspistettä. Enpä ehtinyt asiasta vinkata, mutta hyvä että joku hoksasi :)

  VastaaPoista
 2. Ja kas... olin näemmä tiedoissani jäljessä, kun jo useampikin liike täällä on osallistunut - sana kulkee nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Poppeliin voi tuoda neulottuja ja /tai virkattuja päähineitä. Langoiksi sopii pehmeät materiaalit kuten puuvilla, bambu, soya jne..
  Toimitamme päähineet eteenpäin sädesairaalaan.
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 4. Kuinka pitkään kampanja on muuten voimassa?

  VastaaPoista
 5. Kampanja on voimassa ainakain tämän toukokuun ja tottakai myssyjä otetaan vastaan senkin jälkeen.

  VastaaPoista