maanantai 29. maaliskuuta 2010

Päivityksiä nettiin

Jakkilanka -perheen uudet sävyt.

Kauniin vihreät sävyt suorastaa huutavat pääsyä puikoille jotain pitsi -juttua olisi ihana tehdä tästä langasta sillä ominaisuuksiensa vuoksi lanka soveltuu palmikko -ja pitsineuleisiin mitä mainiommin!

Pääsiäisen aukioloajat on tänään päivitetty poppeli.fi-sivuille. Pääsiäisenä tehdään töitä mutta tällä kertaa rakennuksellamme ja suunittelen viikonloppuna tulevaa keittiötäni. Rakennuksella menee vielä aikaa ennen kuin ollaan sisustusvaiheessa mutta ajattelin että suunnittelen kaiken valmiiksi tapetteja myöten. Sisustuslehdet esittelee mitä hienompia uutuuksia, värejä ja huonekaluja mutta minä haluan mahdollisimman vanhanaikaista ja itse tehtyä!

Viikonloppuna pyörähdin ystäväni kanssa Pavilojongissa Kirja-, hyvinvointi/muoti-, vapaa-aika -ja viinimessuilla. Jotain pientä tarttui mukaankin.
Kesällä luen pääsääntöisesti kirjoja ja jätän käsityöt vähemmälle. Viime vuonna hittini oli Tuija Lehtisen kirjat, hamstrasin kirjoja joka kaupasta mistä löysin ja luin yötä myöten. Niin mukaansa tempaavia että ajantaju meni aina kun kirjan aukaisi. Kirjat on helppolukuisia, kevyttä lukemista kaipaavalle sekä tykkään juonista ja kerronnasta tosi paljon. Nyt sorruin taas ostamaan uuden kirjan jota aloitin eilen illalla lukemaan..nyt pidetään homma kurissa kesään asti ja lueskellaan vain iltaisin. Iderin osastolta mukaan tarttui kalenteri ja muutama kortti. Kampus datan osastolta löytyi Pastakirja ja samaan sarjaan kuuluvan suklaakirjan haen myöhemmin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti