keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Vauhdikasta syksyä!

Vihdoinkin hetki aikaa kirjoittaa blogia...
Ajattelin kirjoitella tästä eteenpäin tänne blogiin, tietenkin edelleen Poppelin messuaikatauluja, mutta vihdoinkin myös enemmän omia neuleprojekteja, kuulumisia opinnoista ja elämää Savonlinnasta :)
 
Sain vuonna 2013 synttärilahjaksi ohjeen Veera Välimäen Colour affection huiviin. Vihdoinkin se on valmis ja kuvattu. Aivan ihana isohuivi kietaistavaksi kaulaan. Lankana Dropsin Alpaca värit ruskea 0403, vaalea turkoosi 2917 ja turkoosi 2918
 
 
Tuo nerokas Heidi Alander joka on luonut Liliopsidian ja paljon muuta ihanaa neulottavaa. Huivi jossa on helppo perusosa ja AH niin ihana reunapitsi että näin hätäinenkin neuloja pystyy siihen keskittymään. Liliopsidioita on syntynyt jo kolmatta kappaletta mutta sain ladattua tänne vain yhden kuvan :(
Lankana Sublimen merino-cahmere, tuliaisia kevään Porvoo reissulta TEETEE - lankapäiville
 
Pipo on kulumaton Dropsin ohje, Drops Merino extrafinelle, tällä ohjeella olen neulonut...muutaman pipon :) Ohje toimii myös ohuemmillekin langoille kuten Drops Baby Merino ja Safran.

 
Syksyn tullen piti saada uudet citykumpparit ja tietenkin uudet sukat niihin. Taittovarsi kääntyy lyhytvartisen kumpparinvarren päälle ja tarvittaessa voi nostaa ylös pitkävartiseksi sukaksi.
Lankana Drops Big Fabel
 
 

Opinnot Savonlinnassa ovat lähtenee vauhdilla käyntiin. Muutamassa kuukaudessa on saatu kosketus teknisiintöihin eli vähän puutöitä ja emalointia. Taitotalossa on painettukankaita ja tietenkin värjäilty lankoja, paljon lankoja. Tänä syksynä värjäsin elämäni ensimmäiset kasviväreillä värjätyt langat ja uskomatonta mitä värejä saa sipulinkuorista! langoista kuvia heti kun saan niitä vähän puikoille ja kauniinpiin vyyhteihin.

Kuuluuhan opintoihin myös opintomatkat. Meidän ensimmäinen käsityömatka sijoittui Mikkeliin ja tietenkin Pirtin kehräämölle. Tutustuttiin toimintaan ja tehtaanmyymälään...juu ostinlankojakin ja nämä ovatkin nyt tällä hetkellä kuivumassa sillä kasvivärjäsin ostokseni juuri tänään :)

 

ennen Savonlinnaan lähtöä vielä pikainen pyörähdys Kenkäverossa...


sekä
 
Raijan-Aitassa, jossa saimme yritysesittelyn eikä ostoksiltakaan pystynyt välttymään.

 
 
POPPELI MESSUILEE 14.-16.11.2014
TAMPEREEN KÄDENTAITOMESSUILLA
OSASTOLLA C217
 
Paljon tarjouksia luvassa sekä poistoja Poppelin käsityötarvikkeiden puolelta!!

 
 

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla kuulumisia, nämä kiinnostaa jatkossakin! :) Toivottelen jo hyvää syksyn jatkoa vaikka Tampereella varmasti löydän Poppelin osastolle ostoksille. :)

    VastaaPoista