torstai 31. lokakuuta 2013

RUKKI KURSSI

Poppelissa järjestetään taas perinteinen rukki kurssi. Voit osallistua kurssille omalla rukilla tai mahdollisuus muutamaan laina rukkiin on olemassa. Kurssit järjestetään Jyväskylän Poppelissa.

Kurssi numero 1.
torstai 21.11.2013
kello 17-20.00
kurssin hinta: 28 eur sis. harjoitusmateriaalin
opettaja: Susanne Kaleyaie

Kurssin alussa käydään läpi rukin perusosat, mikäli osallistut omalla rukilla käydään rukista perusosat läpi ja katsotaan onko kaikki tarvittava kunnossa ja huolletaan rukki kurssikuntoon.

Kurssi etenee perusasioista kertaamiseen eli kurssin aikana jokainen saa aikaiseksi itse kehrättyä lankaa oman taidon mukaan enemmän tai vähemmän.
Kurssilla edetään kehräämisen tekniikoita eteenpäin askel askeleelta.

Kurssille voit ottaa mukaan omia materiaaleja sekä iloittautumisen yhteydessä esittää toiveita mitä haluaisit kurssilla oppia tai mitä toivoisit että kurssin aikana käsitellään kehräämisestä

Kurssi numero 2. (jatkokurssi)
torstai 28.11.2013
kello 17-20.00
kurssin hinta: 28 eur sis. harjoitusmateriaalin
opettaja: Susanne Kaleyaie

Kurssilla keskitytään enemmän erilaisiin kehräämisen jatkotekniikoihin mm. pitkäveto, ketjukertaus eli navajokertaus.

Kurssin lähtökohtana on että osallistuja osaa kehräämisen perusasiat. Kurssille ilmoittautuessasi voit esittää toiveita mitä haluaisit kurssilla käytävän läpi.

Ilmoittautumiset poppeli@poppeli.fi  tai 040-4190880 ilmoita yhteystietosi ja kummalle kurssille olet tulossa. Maksu kurssista paikan päällä. Kurssille otetaan ilmoitusjärjestyksessa 5 ensimmäistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti