keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Täydennyksiä ja vielä kerran messuilua!


Nuuh, ihana kevät, aurinko, lämpö, lintujenlaulu, lumien sulaminen ja energisyys. Kevään energiavirrat on suunnattu Poppelin remonttiin ja siivoukseen mutta on kevät luutaa saanut myös omat lankavarastot kotona. Ainaisten jämäkerien pyörittely on saanut ratkaisunsa. Aloitin virkkaamaan jämälankahuivia, huivin ohjeen löysin Dropisn sivulta. Muutama kerros aina väriään ja kun lanka loppuu siirrytään seuraavaan väriin. Huivin todellista kokoa en siis vielä tiedä mutta nyt lähti pikkunyssäkät ja keränloput komeroista. Samaa jämälanka ideaa olen toteuttanut raidallisissa tuubihuiveissa ja pienissä neulepeitoissa.

Toukokuussa Poppelissa on teemana "VOIHAN TILKKU" myymälöistä löytyy erilaisia mallitilkkuja jämälangoille sekä ohjeita peittoihin, kasseihin ja muihin pikku virkkaus projekteihin. Teemaa rakennellaan koko toukokuu joten kesällä on tilkkunäyttelyä luvassa.


Remontin myötä myös puikkovalikoimaa kasvatetaan erilaisilla materiaaleilla ja myös välikoot löytyvät Poppelista (Jyväskylä)


Kevään hitti tuotteet ovat matto -ja ontelokuteet. Nyt Poppelista myös Esteri -ontelokuteita monissa väreissä. Kirkaat sävyt ja kiilto saavat mattoon aivan omanlaisensa hohteen sekä Esterikude on suhteellisen kevyttä ja helppo pitää puhtaana.

Täydennyksiä myös Lilli ontelokuteeseen sekä perus matonkudetrikooseen. Isolla koukulla syntyy nopeasti matto tai sisustuskori. Konepestävä materiaali sopii niin kosteisiin kuin kuiviin tiloihin. 

Poppeli lähtee tänä keväänä vielä kerran messumatkalle.
Nyt kohteena Rovaniemi ja Lappi Areena 28.-29.4. Poppelin löydät osastolta 61 / 1

Messujen vuoksi on Poppeli Jyväskylän aukioloissa muutoksia.

Poppeli suljettuna 27.-28.4 (pe-la)
Avoinna ma 30.4 klo 10-15.00
ti. 1.5 suljettuna

Hauskaa Vappua kaikille !!!!!!!

t. Poppelin väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti