torstai 12. tammikuuta 2012

Vauhdilla vuoteen 2012

Niin se vuosi vaihtui ja täyttä höyryä mennään eteenpäin. www.poppeli.fi -sivulle on päivitetty neulekerhojen aikataulut. Kevään kurssilistoja työtetään vielä mutta tammikuun aikana ne julkaistaan.
Poppelissa eletään kiirettä ja hulinaa sillä verkkokauppa uudistuu ja saa uuden elämän helmikuun alusta, tästä sitten ihan oma kertomuksensa tulossa. Tilauksia heitellään maailmalle jotta hyllyt taas pursuaisivat väriä ja loistoa.

Nyt odottelemme kuormia Garnstudiolta saapuvaksi viikolle 3, matonkude tilanne parantui tänään täydennyksillä sekä kevään uutuuksia haistellaan joten uutta on luvassa.

Joulu ja uusi vuosi tuli ja meni, hyvin syödessä ja nukkuessa (vähän neulottuakin tuli...)
Kuvia ja ohjeita neuleisiin on tulossa enemmänkin Poppelin blogiin sillä pyynnöstänne uudistamme blogia niin että siellä on tulevaisuudessa selkeä "Ohjeosio" jossa neulomuksia kuvin ja sanoin.

Dropsin Andes on villa/alpakka sekoitus jossa puikkokoko on 7-9mm. Ihanan pehmeä, laadulleen uskollinen lanka, on myös lämmin! Tämän vuoksi neuloin paleleville jaloilleni pitkät säärystimet Andesista. (ohje tulossa)
Poppelin valikoimaan on kuulunut jo jonkin aikaa Vuorelman Veto sukkalanka. Pehmeä 85%villa, 15% Polyamidia sisältävä sukkalanka on väriloistossaan hemaiseva ja kaikin puolin loistavalanka. Puikkosuositus 3-3.5mm.

Veto lanka myydään 100g vyyhdeissä mutta vyyhti on niin uskomattoman siisti ja selvä että senkus heität polville ja kiepautat kerälle!! TÄTÄ KANNATTAA KOKEILLA!!!

Päivitämme verkkokauppaa viikolla 3 kaikki värit.


Myös joulupukki (anoppi) muisti minua sukkasin. Lanka Vuorelman Veto 200g


Odotettu vironvilla saapui Poppeliin. Tuotetta on saatavilla vain Jyväskylän myymälässä mutta sähköpostitse tilauksia otetaan myös vastaan. Tiedustele värit.

Vyyhti, niin kaunis ja ihana mutta vaatii hivenen työtä ennen kuin pääset langan todelliseen työstämiseen. Vyyhdinpuut..hmmm. Ratkaisin pulman itsetekemilläni vyyhdinpuilla jotka eivät vie edes ylimääräistä tilaa sillä ovat aina liikkeessä ja säilytyskin näppärästi pystyasennossa. Puiden käyttöä suositellaan arkisin klo 17-18.00 ( pikkukakkosen aikaan)


Hyvää alkanutta 2012 neulevuotta kaikille!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti