torstai 7. heinäkuuta 2011

Helteistä heinäkuuta

Kesä on kauneimmillaan ja minun Cotton viscose-toppikin valmistui juuri parahiksi KESÄLOMALLE.

Malli Dropsin 107-8
Lanka: Cotton viscose väri 10, menekki: 350g (koossa xl), Puikot 3.5mm
Lanka on ihanan viileä ja laskeutuu kauniisti.

Tästä topista on jätetty mahan kohdalle tuleva pitsi pois ja korvattu sileällä neuleella, jos joku muistaa niin viime kesänä neuloin samaisen topin ja ohjeen mukaisesti, joten nyt vähän vaihtelua itselle.Delight-langasta tekaisin pikaisen lukunutun. Menekki 200g, puikot 5.5mm, takakappaleelle luotu silmukoita 90. Neulos aina oikeaa. Malli on oma ja löytyy jonkinlaisena ruutupiirros tuherruksena :)


Allekirjoittanut jää kesälomalle huomenna mutta Kati ja Terhi pitävät teistä huolta minun poissa ollessa, toki olen sähköposti etäisyydellä. Myymälä palvelee ma-pe kello 12-17 ja verkkokaupan lähetykset lähtevät noin kahdesti viikkoon, eli pikkuisen hiljenee tahti heinäkuulle.


Eihän sitä noin vaan lomalle voi lähteä kun on mahdollisuus neuloa auringonlaskuun eli puuhapakettia olen itselleni keräillyt, selviää heinäkuun lopulla mitä tuli valmiiksi. Syksyn kursseja myös mietin lomalla joten jos jotain tiettyä teemaa haluatte niin rohkeasti vaan sähköpostia poppeli@poppeli.fi


Ajatuksena olisi ainakin yksi neuletoppi, huivi, pikkuinen neulemekko ja ranteenlämmittimet. Töihin liittyen pipo ja hihatin.


Onhan minulla vielä kesken se Delight-langasta tuleva peitto mutta sen jemmaan pohjoisen automatkalle.
Tässä olisi aitamallia takapihallemme, joka olisi tarkoitus lomalla laittaa pystyy.

Muutenkin lomalla tulee aikaa vietettyä Rakennuksemme parissa sillä ajatuksena olisi muutto viimeistään syyskuussa. Pian saatte kuvia projekstistamme sillä nyt rupee talon sisusta saamaan eloa ja väriä itseensä.
Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!!!


terveisin Pauliina, Poppelista

3 kommenttia:

 1. Toppi on todella kaunis! Hyvää ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa.
  Pääsykoe reissulla Poppelissa poikenneena ilmoitan, että opiskelupaikka on saatu. Jyväskylässä tulee siis syksyn mittaan poikkeiltua. Syksyn kurssitkin kutkuttaisivat, mutta nythän ei kyllä aika riitä.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa! Tosi kaunis on tuo toppi ja ihanan värinen!

  VastaaPoista