maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kuulumisia ja kesän aukioloajat

Pienen tauon jälkeen taas päivitystä tännekin. Kuten monella muullakin, myös minulla, on kevät alkanut puutarhan kuokkimisella. Innoissani omasta pihasta olen osoittain unohtanut neuloa. Kuitenkin jotain pientä on toukokuun aikana syntynyt.

Virkattu tarvikepussi Muskat soft -langasta, kukkarokehykset ovat 12cm

Kevään Tallinnan reissulta toin vironvillaa ja nyt päätin tehdä vielä yhden
"virallisen" Revontulihuivin vironvillasta.


Eino -kissamme on hyvin kiintynyt lankavarastooni, kuitenkin vanha herra kunnioittaa töitäni eikä koske lankoihin leikkimielessä ( enään..)


Eino makaa turkoosin Elegant- huivin päällä ja tässä se on valmiina.

Ysoldan Damson, johon ohjeen ostin jo viime syksynä..

Elegant 2 kertaisena ja täytyy myöntää että aika ihanaa lankaa neuloa!
No sitten se talo. Työtä tehdään ja naputus kuuluu pitkään iltamyöhään.

Tässä vähän pieniä otteita talolta ja pihasta. Sisäkuvia sitten kun on konkreettistä tapahtunut eli talo on saanut väriä sisälleen (ja huoliteltuja pintoja)

Kasvimaani, pieni mutta kokeiluasteella. Verkko ympärillä ei ole lapsia varten vaan pihasamme asustelevaa luonnonrusakkoa joka on liiankin tuttavallinen.Pojilta sain Reino-tossujen lisäksi äitienpäiväorvokit


Pihamme kasvillisuus on välillä vähämmästyttänyt. Haaveilin aina omasta pienestä pihasta, kukkapenkeistä ja kasvimaasta, nyt olen sen saanut. Omenapuita löytyy lähes kymmenen, marja puskia pitkälti toistakymmentä, karviaispuskia, raparperiä, vattua, mansikkaa, kirsikkaa ja luumua. Lisäksi pihan kukkapuoli, mitä ihmeellisempiä puskia pukkaa mullan alta, joten tänä kesänä vaan ihmetellään.Taitava appiukkoni taiteili moottorisahalla

minulle kesätuolin pihamme mäntypölkystäSitten se ongelma eli värit talon sisäpinnoille, miksi pitää löytyä niin monta ihanaa tapettia, väriä ja ideaa. Voisin tässä laittaa tänne vähän ehdotuksia ja halukkaat saisivat auttaa minua kertomalla mielipiteensä.Pönttöuunit ovat talomme sydän ja näihin se minunkin sydän aikoinaan suli.

Nämä maalataan kermanvalkoiseksi...


Vieläkään en julkaise kuvia talostamme sen enempää. Tehdään vielä vähän enemmän valmiimmaksi ja sitten saatte lupaamiani kuvia. Talo myös ulkoisesti tulee muuttumaan niin rajusti että en halua tämän hetkistä ulkonäköä oikeastaan julkaistakaan.
POPPELIN KESÄN AUKIOLOAJATJYVÄSKYLÄ:

KESÄKUU

ma-pe 10-17

la suljettuHEINÄKUU

ma-pe 12-17

la suljettuELOKUU

1.-5.8 suljettu

8.8.2011 eteenpäin palvelemme normaalisti

ma-pe 10-17

la 10-14


IKAALINEN:

KESÄKUU

ti-pe 11-17

la 10-14HEINÄKUU

ti-pe 11-17

la 10-14ELOKUU

ti-pe 11-17

la 10-1420.8 jälkeen uudet aukioloajat


Hyvää alkanutta kesää kaikille ja aurinkoisia neulepäiviä!


toivotellen Pauliina

1 kommentti: