torstai 17. maaliskuuta 2011

Pientä valmista kevääseen!

Totesin aina vaatekaappiani tutkiessani että musta neuletakki/bolero pitäisi ehdottomasti kuulua perusvaatekaapin sisältöön. Neutraali vaate joka on helppo sisällyttää mihin tahansa tilaisuuteen / asukokonaisuuteen.
Niinpä lähdin tutkiskelemaan neuleohjeita ja malleja mutta sopivaa en löytänyt. Alla kuva prototyypistä jonka neuloin. Neuleeseen sovelsin February lady sweaterin ohjetta (ei ehkä huomattavissa) sekä Prismassa bongaamaani boleron mittasuhteita. Ohje siis tähän neuleeseen on viivaa/suttua paperilla sekä jonkinlainen piirretty kuva :)

Teen neuleesta vielä parannetun painoksen sekä ohjeen josta saa muutkin selvää kuin minä. Paranneltavaa tuli heti selkäkappaleeseen, joka on vähän liian leveä. Muuten neule on ok ja käyttöön sen otan mutta hiotaan ihan pikkuisen mallia.

Lankana Drops Baby Merino, musta. Menekki 200g, puikot 4mm.Toinen pikkuinen neuletakki syntyi Poppelin tarjouslangoista (saatavilla tällä hetkellä vain verkkokaupassa)
Ohje Dropsin 128-34, alkuperäinen lanka Drops Merino Extra Fine, puikot 3.5mm

Neuloin omani Gedifran Anejasta, väri harmaa. Menekki 200g, puikot 5mm. Lanka on hauska rakenteeltaan, nyörimäistä merinovillaa sidottuna polyamidi verkolla. Ihanan pehmeää jonka keveys yllätti ihan täysin!
Tässä pikku hiljaa rakennuksellemme ollaan valitsemassa pintamateriaaleja sekä keittiön kalusteita. Vähän väriä kun saamme seiniin niin sitten kuvaan teille otteita projektistamme. Tällä hetkellä lattioista vilkkuu vielä putkistot ja purut,joten niillä kuvilla en teitä kiusaa.

Tässä kaiken kiireen ja tohinan keskellä olen ruvennut asennoitumaan myös tulemaan muuttoon ja tavaroiden pakkaamiseen...Ajattelin kevään aikana pakkaamisen yhteydessä blogata " kaapista tulleita neuleita" eli kaikenlaisia töitä mitä on jäänyt kesken tai vaan unohtunut :)

Aurinkoista viikonloppua lukijoillemme!!!

p.s ensi viikolla sitten kuvia ja kuulumisia Lontoon Stitch and craft Showsta 2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti