torstai 22. heinäkuuta 2010

Neulekone

Sain muutama viikko sitten tilaisuuden ottaa lahjoituksena vastaan tämän sievän neulekoneen, johon kuuluu alataso, reikäkorttilaite ja mikä parasta täydellinen ohjekirja!
Olen neulekoneella neulonut viimeksi seitsemän vuotta sitten mutta luulisin pienen tutkimus / koeneulomisen tuovan mieleen mites tällä koneelle huristellaan..kyselen sitten apua niiltä osaavilta :)

Sain koneen eilen kasattua ja nyt sitten ihmettelemme toisiamme. Ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä vähän koetilkkuja ja muistella miten hellävaraisesti tämän koneen kanssa pitikään työskennellä. Nyt tuntuu siltä että meillä on Toyotan kanssa paljon vielä yhteistä tekemistä, näinhän se on että aika kultaa muistot ja kun ikää karttuu niin uskon että kärsivällisyyskin kasvaa...
Parasta kesässä on mansikat!!! ja nyt niitä on säilötty myös talvenvaralle, vielä hillot keitellään ja sitten voidaankin ruveta odottelemaan syksyn omanasatoa!Poppeli lomailee vielä ensi viikon mutta muistithan että tiistaina 27.7 kello 10-12.00 on Poppeli avoinna!!
Syksyn kurssilista ilmestyy elokuun alkupuolella kun saadaan aikataulut kuntoon.
Viikonloppuna lähdemme Kuopioon asuntomessuille katsastamaan tämän vuoden uutuudet ja ihmetykset rakentamisen saralla ja toivon löytäväni ideoita myös pihalle ja puutarhaan.

4 kommenttia:

 1. Onpa hurjan näköinen kapistus tuo neulekone! Saisin sen varmaan solmuun alta aikayksikön :)

  VastaaPoista
 2. He hee. Mä sain kanssa juuri viime viikon torstaina samaisen Toyota neulekoneen. Tuossa se vielä nököttää ihan uppo-outona, kun en ole vielä ehtinyt sitä kasaamaan. Neulekonemaailma on minulle ihan uusi ja vieras. Olisipa kiva lukea jatkokertomusta, millaisia neuletöitä olet Toyotallasi huristellut :-)

  VastaaPoista
 3. Olipas hauska sattuma :)kesäloman aikana piti tehdä vähän näytetilkkuja mutta niin se aika hurahti että nyt syksyn aikana yritän perehtyä manuaaliin vähän ja sitten ihan testata jotain simppeliä pitsineuletta vaikka tyynynpäälliseksi. Mutta lupaan heti blokata tänne kun jotain näytettävää syntyy!!

  VastaaPoista
 4. Sama täällä. Sain tuon maallisen neulekoneen tällä viikolla. Ainakin puhdistus, rasvaus ja huopasalon uusiminen tehtävälistalla �� Onko ollut sinulla käytössä viime vuosina?

  VastaaPoista