maanantai 7. kesäkuuta 2010

KIP ja melkein Multnomah

lauantaina 12.6 on KIP päivä eli julkineulomispäivä. Poppelissa päivää juhlistetaan
kello 10-14.00 koukkuamisen merkeissä eli Cloverin uuden Tunisialaisen virkkuukoukun lumoissa.
Keräännytään neulomaan / virkkaamaan / koukkuamaan Keskustien kauniiseen ja rauhalliseen puistoon ja mikäli sää ei salli ulkona neulomista niin sitten siirrytään sisätiloihin. Ajatuksena olisi järjestää piknik -tapaaminen Poppelin edustalle. Kahvila on myös avoinna kello !!!

Olin viikonloppuna, kummityttöni pyynnöstä, ala-asteen kevät juhlassa. Siitä on aikaa kun olen viimeksi ollut virallisessa kevät juhlassa joka pitää sisällään lastenlaulua, esityksiä, todistusten jakoa ja suvivirren. Täytyy sanoa että tunnelma oli välillä aika herkkää. Tässä samaisessa koulussa olen aloittanut koulutaipaleeni 23 vuotta sitten :)
MELKEIN MULTNOMAH johtuu siitä että perushuivin osuus meni hyvin. Huivin epäonnistumiseen voi löytyä vika myös puikkojen takaa, kun ei osaa eikä ymmärrä niin minkäs teet.
Reunuksen aloitin ohjeen mukaan ja puolet ensimmäisestä sivusta meni hyvin mutta sitten kuvio sekosi ja tämä toistui kahdesti vaikka tein ajatuksella ja ohjetta noudattaen. Päätin että kolmatta kertaa en pura ja siirryin naiselliseen tapaan suunnitelmaan B!
Garnstudion sivuilta löytyy ohje 98-18 hartiahuiviin jossa on päällisinpuolin sama kuvio, ohjeita kun vertasin niin pieniä eroja oli mutta tällä Dropsin ohjeella olen onnistunut ennenkin. Sovelsin Dropsin ohjeesta pitsin jo valmiin perusosan jatkeeksi ja TADAA valmista tuli!

Näyttää aika kivalta Zauberballin sukkalanka huivina eikä väriraidat mene liian kapeiksi mitä alussa vähän jännitin. Huivin menekki noin 80 g.


1 kommentti:

  1. Onpas hurjan viehkeä väri huivissa! Mitä tämä multnomah tarkoittaa, aivan vieras sana minulle? :) Ilmeisesti huivin nimi, mutta mistähän näin jännä keksitty.

    VastaaPoista