tiistai 9. helmikuuta 2010

Avajaiset kahvilassa!

Poppelin kahvila on saatu kunnialla auki sekä pienellä julkisuudella. Yle2 :lta kävivät eilen päivällä tekemässä pienen jutun ja se nähtiin myös jo eilen illalla tv2 :lla kello 19.00 alueuutisissa. Tänä aamuna (9.2) taitaa tulla vielä uusintana...

Kiitos kaikille kävijöille! Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat Poppeliin nauttimaan kahvilan antimista sekä lankavalikoimastamme. Kuvassa seinällä näkyy aiemmin mainitsemani kukanvarsi -köynnös, johon jokainen halukas saa virkata tai neuloa kukkasen. Eilen kukkaketo sain jo uusia tulokkaita.Kerrotaan vähän langoistakin. Poppeliin saapuu iso erä kesälankoja. Pääsääntöisesti tulee Garnstudion tuotteita mutta myös uutuuksiakin maailmalta odotellaan. Muskat ,merseroitu puuvilla ,saa muutaman uuden värin ja määriä reilusti. Muskathan on helmikuun tarjouslankamme. Safran puuvillalanka saa myös uusiavärejä ja määriä tulee lisää. Bomull-Lin eli puuvilla-pellava saa niin ikään uusia sävyjä. Silke-tweed eli silkki-villalanka saa odotettua pistaasiväriä.
Laitan uusista sävyistä ja langoista kuvia heti niiden saavuttua!!!

4 kommenttia:

 1. Uutispätkän voi katsoa myös osoitteessa:

  http://areena.yle.fi/ohjelma/91060fb38f7d2e410921f78865519c6f

  VastaaPoista
 2. Onnea kahvilalle! Pitää tulla poikkeamaan :)

  VastaaPoista
 3. ONNEA ONNEA!
  Mäkin haluaisin tänne meille jonkin vastaavan...

  Näyttää hyvälle.

  VastaaPoista
 4. Onnea kahvilalle ja muuteskin. Olin iloisesti ilahtunut eilisen aluelàhetyksen làhdessàni. Tulen ehdottomasti poikkeamaan ennen saapasmaahan kevààseen lentàmistà.

  VastaaPoista