keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Uusia tuulia purjeisiin!

Monet ovat varmasti jo Jyväskylän alueella kuulleet ja huomanneet että Poppelissa on varaston tyhjennysmyynnit menossa, kaikki tuotteet -20 % heinäkuun loppuun saakka (mahdollisesti vielä elokuun alussakin)

Miten tähän päädyttiin on tarina jo 15 vuoden takaa " sitten joskun kun.." olen hokenut aina ystävilleni että luen vielä itseni opettajaksi. Tänä keväänä sain opiskelupaikan Savonlinnasta ja päätin että minun aikani opintojeni täydentymiseen on tässä ja nyt.
Suuria päätöksiä olen joutunut tekemään ja kipuilemaan niiden kanssa mutta tällä hetkellä päätökseni sulkea Poppelin kivijalkamyymälän ovi ja avata uusi ovi opintoihin on tuntunut oikealta.

Kiitän sydämeni pohjasta kaikkia ihania asiakkaitani joihin olen kuuden vuoden aikana saanut tutustua. Niin monia iloja ja suruja on Poppelin tiloissa jaettu ja koettu. Tästä me kaikki kuitenkin jatkamme eteenpäin, katse iloisena tulevaisuuteen :)

Sen verran yrittäjyyttä kuitenkin on verissä eli Poppeli jatkaa messuiluja ihan vanhaan tapaan, joten messuilla ainakin tavataan!


Sitten vielä tärkeisiin työasioihin:

- Pyydän kaikkia lahjakortin tai kanta-asiakkuus kortin omaavia käyttämään etuudet pois tämän kuukauden aikana. Mikäli asiasta on keskusteltavaa, olkaa yhteydessä Poppeliin poppeli@poppeli.fi

- Poppelin tiloissa on Ikean Expedit hyllyja 4x4 lokeroilla, 3 kappaletta, värissä vaaleapuu, nämä hyllyt ovat myynnissä 50 eur / Hylly. varaukset Poppeliin.

- Poppelin liiketila on vuokrattavissa / myynnissä yhteydenotot poppeli@poppeli.fi mahdollisimman pian.

- Poppelin sähköpostit ja puhelinnumerot poistuvat käytöstä elokuun aikana

- Poppelin verkkokauppa sulkeutuu elokuussa mutta saattaa aueta loppuvuodesta uudelleen, infoa tästä myöhemmin.

- Poppelin neulepaja-blogi jatkaa toimintaansa sillä vaikka myymälä sulkeutuu ei minun ( Pauliinan) neulominen tähän lopu :)

Tässä vaiheessa vielä vinkki että Garnstudion syksy / talviohjeet ovat saatavissa. Taas on mitä ihanempia ohjeita ja malleja joten nyt kannattaa myös hyödyntää Poppelin tyhjennys tarjoukset!!


Täällä sivustolla kirjoittelen vielä hetken yritykseen liittyviä asioita ja sitten myöhemmin lisää omia neulomuksiani ja messuasioita. Tässä vaiheessa kiitän ja kumarran, toivotan mukavaa heinäkuun loppua kaikille!

kesäterveisin: Pauliina Poppelista





3 kommenttia:

  1. Mä jo kävin kaupantyhjennysostoksilla ja maanantaina olin myöhässä kampaajalta, niin en ehtinyt moikkaamaan. Vaadin loppubileitä! :) Ja jos niitä ei tule, niin hirmuusti tsemppiä opintoihin.

    VastaaPoista
  2. Onnea ja menestystä opintoihin!

    VastaaPoista
  3. Kivijalkapuotia tulee niin ikävä, sinne oli niin ilo poiketa ja saada ystävällistä palvelua!
    Onneksi eilen vielä sain täydennystä lempi sukkalankaani Fabeliin!
    Onnea uusiin haasteisiin!

    VastaaPoista